Selectează o Pagină

Daca iti doresti sa ai tinute vestimentare desavarsite, atunci ar trebui sa stii cateva reguli de care sa tii cont astfel incat sa nu dai niciodata gres. Hainele nu ar trebui purtate pur si simplu. Uneori este nevoie sa le faci anumite modificari pentru a arata cat mai bine posibil. Si, de asemenea, ar trebui sa ai mare grija de ele, in special atunci cand stii ca ai platit foarte mult pentru ele sau ca iti plac foarte mult. Totusi, este mai bine sa eviti cumpararea pieselor vestimentare care nu iti vin bine crezand ca in viitor iti vor veni bine. Astfel, vei economisi si nu iti vei umple garderoba cu piese inutile pe care nu le vei purta prea curand.

Modificarile hainelor pentru tinute vestimentare desavarsite

Daca ti-ai cumparat o anumita piesa vestimentara care nu iti vine exact cum ti-ai dori sau daca ai o piesa vestimentara pe care nu o mai porti deoarece are nevoie de cateva reparatii, cu siguranta ar trebui sa vizitezi un croitor. Insa, nu te duce la primul vazut in oras. Intreaba-ti prietenele si roaga-le sa iti recomande un croitor bun. Asigura-te ca te duci la el inainte cu minimum doua saptamani, astfel incat modificarile sa fie gata la timp.

Tinute in functie de forma corpului

Toate siluetele sunt frumoase si diferite. De aceea, deseori trebuie sa iti alegi tinutele in functie de forma corpului. O rochie foarte mulata si scurta nu se va potrivi femeilor mai plinute, iar o rochie bufanta nu se va potrivi unei femei foarte slabe. Daca nu stii exact ce ti se potriveste, fa o cercetare online si afla exact cum ar trebuie sa fie hainele care s-ar aseza cel mai bine pe silueta ta. Daca iti doresti sa arati bine din orice unghi si sa te simti confortabil, atunci cu siguranta ar trebui sa afli aceste informatii, astfel incat sa alegi intotdeauna piesele vestimentare perfecte.

Spre exemplu, daca ai solduri proeminente, rochiile parte peste parte sunt perfecte pentru tine. Daca esti slaba aproape orice piesa vestimentara iti va veni foarte vine. Oricum, indiferent de piesele vestimentare alese trebuie sa te simti bine in el si sa iti permita sa te misti liber.

Accesorii

Uneori o simpla rochie, inseamna doar atat: o simpla rochie. Insa, cu ajutorul accesoriilor o poti duce la un cu totul alt nivel. Accesoriile nu trebuie sa lipseasca din nicio tinuta, in special din cele elegante. Detaliile sunt importante atat in ceea ce priveste tinutele, cat si in celelalte situatii din viata. De aceea, intotdeauna cand vei avea o rochie, vei avea nevoie si de bijuterii, o jacheta potrivita, o geanta eleganta si o pereche de pantofi de calitate. Bijuteriile potrivite, combinate asa cum trebuie pot duce o tinuta de la 0 la 10 instant.

In plus, nici machiajul si coafura nu trebuie lasate deoparte. Asigura-te ca intotdeauna ai parul si unghiile ingrijite. Deseori, o coafura poate salva o tinuta. Daca nu iti place sa ai unghiile colorate cu lac de unghii; poti opta pentru un lac de unghii transparent si atat – clasic si elegant.

Share This