Selectează o Pagină

Institutul Pantone Color desemneaza in fiecare sezon zece culori cheie menite sa te ajute sa te orientezi in alegerea pieselor de vestimentatie necesare unei garderobe noi. Echipa Pantone face o selectie in urma observarii paletei de culori prezentate in timpul show-urilor  de la New York Fashion Week, iar sezonul acesta nuantele alese vor aduce un suflu nou tinutelor tale, remarcandu-se atat culori bogate, pline de vitalitate, cat si nuante soft, neutre, perfecte pentru a fi purtate ca atare, cat si in combinatii caracteristice stilului tau. Oricare ar fi preferintelele tale, vei vedea ca noile tendinte de culoare toamna-iarna 2017-2018 includ cate ceva pentru fiecare!

tendinte-culoare-toamna-iarna-2017-2018-pantone

Sursa:pantone.com

 

Grenadine

Se poarta rosu, din cap pana-n picioare daca se poate, iar una dintre nuantele de rosu care a iesit in evidenta este o culoare feminina si suculenta, intocmai ca cea a siropului Grenadine. Aceasta arata fantastic in combinatie cu negru, bleumarin si gri, precum si cu nuante de roz pal sau burgundy deschis.

Tawny Port

Este culoarea bogata a vinului rosu, o nuanta maro-roscat ce se combina atat cu culori neutre precum gri sau bej, dar si cu tonuri contrastante de albastru-verzui.

Ballet Slipper

Este o nuanta foarte pala de roz, dulce si diafana, care arata foarte bine alaturi de tonuri vibrante de fucsia si violet, dar si de roz nude sau gri.

Butterum

Aceasta nuanta cremoasa si gurmanda de bej aminteste de culoarea unei bauturi delicioase in vreme de iarna, pe baza de rom si unt.  Este o culoare calda, care poate fi alaturata nuantelor de roz prafos, dar si nuantelor mai inchise de bej si maro.

Navy Peony

Un albastru foarte inchis ce arata minunat in combinatie cu tonuri glaciale de gri, bej deschis, galben pai, dar si nuante suculente de corai.

Neutral Gray

Este un gri simplu, o nuanta ce se gaseste peste tot in natura, care poate fi purtat impreuna cu alte tonuri de gri, dar si cu nuante de galben pai, corai, violet sau fucsia.

Shaded Spruce

Un albastru cu irizatii verzui, o culoare superba care aminteste de bogatia nestematelor si care poate fi combinata cu nuantele unui peisaj marin, cu tonuri acvatice si bej nisipiu.

Golden Lime

Este o nuanta electrica care combina verdele zemos al cojii de lime cu stralucirea metalica a auriului. Poate fi alaturat unor nuante foarte pale de bleu si verde menta, precum si tonurilor salbatice de verde sau nude deschis.

Marina

Un albastru marin, o nuanta de asemenea electrica care poate fi domolita de nuante carnoase de bej si roz, galben pal sau verde iedera.

Autumn Maple

Este o culoare tomnateca, asemenea frunzei de artar sau a dovleacului, o nuanta vibranta ce contrasteaza superb cu Marina si care evoca sezonul actual in combinatie cu gri, galben pai sau nuante inchise de verde.

Share This