Selectează o Pagină

Daca iti doresti sa ai tinute remarcabile, atunci trebuie sa citesti aceste sfaturi pentru un stil impecabil. Astfel, pe langa faptul ca nu va trebui sa cheltuiesti multi bani pe tinute de brand, vei avea o garderoba organizata. In plus, stilul tau vestimentar cu siguranta va inspira si alte persoane.

Sfaturi pentru un stil impecabil- Indrazneste sa iti cumperi piese asemenatoare

Una dintre cele mai mari greseli de interpretare atunci cand vine vorba despre stil, este faptul ca nu este in regula sa iti cumperi piese vestimentare asemanatoare cu cele pe care deja le-ai purtat. Desigur, nimeni nu isi doreste sa aiba in garderoba 10 jachete negre si 5 perechi de blugi negri identici. Nu ar trebui sa iti fie teama sa iti cumperi piese vestimentare asemanatoare. Acestea ti se potrivesc si te simti confortabil in ele. Cele mai stilate femei din lume poarta tinute simple si clasice si arata bine de fiecare data cand apar in lumina reflectoarelor. Este important sa iti cunosti corpul si sa stii ce ti se potriveste.

Trebuie sa iti cunosti garderoba

Desi este evident, uneori este usor sa uiti despre anumite piese vestimentare pe care le ai in garderoba. Exista probabil in dulapul oricui, piese care n-au mai vazut lumina zilei. Si acest lucru nu se intampla din cauza ca acestea nu sunt potrivite, ci pentru ca sunt puse undeva sus si ai uitat de ele. Deci, inainte sa mergi la shopping este bine sa te uiti in garderoba ta si sa iti faci o idee despre lucrurile care iti lipsesc. Daca il si aranjezi si organizezi, vei stii exact ce este acolo si acest lucru va fi de ajutor. Astfel, nu vei risca sa cumperi lucruri pe care deja le ai sau piese vestimentare de care nu ai nevoie.

Investeste in piesele vestimentare pe care le ai deja

Multi dintre noi arunca anumite piese vestimentare pe care le consideram stricate, insa doar pentru ca sunt putin purtate nu inseamna ca trebuie sa fie aruncate. Investeste in piesele vestimentare pe care le ai deja si afla unde poti repara anumite haine. Ar trebui sa cunosti cel putin un cizmar priceput si o croitoreasa dibace. Este multi mai bine sa repari anumite lucruri pe care deja le ai decat sa le cumperi iar. Sa nu mai spunem ca vei economisi si bani, pe care ii poti folosi pentru a-ti cumpara alte piese.

Cumpara doar cei ai nevoie

De multe ori facem cumparaturi din implus, fara sa tinem cont daca intr-adevar avem nevoie de piesa vestimentara respectiva. Uneori o luam la reduceri, alteori consideram ca ni se potriveste chiar daca nu avem nevoie de ea. Este important sa iti faci o lista cu piesele vestimentare care iti lipsesc si sa le cumperi doar pe acelea. Te asiguram ca daca incerci sa iti organizezi garderoba si sa cumperi doar lucruri clasice si simple, tinutele tale vor fi de nota 10.

Share This