Selectează o Pagină

Imbraca-te ca un barbat si nu ca un baiat si cu siguranta vei atrage tuturor atentia in jurul tau si vei te vei impune mai usor. Odata cu trecerea timpului trebuie sa realizezi ca multe lucruri trebuie sa se schimbe, inclusiv stilul vestimentar si trebuie sa incepi sa te imbraci ca un barbat si nu ca un baiat.

Trebuie sa incepi sa si arati la fel de matur precum esti si sa intelegi ca a te imbraca precum un barbat este parte din a fi barbat.

Imbraca-te cu intentie

Nu trebuie sa te consideri tipul de barbat care se imbraca in jeansi si tricou. Totusi, exista barbati care nu ascund niciun fel de intentie in spatele modului in care se imbraca ci doar aleg diverse piese vestimentare in care se simt confortabil sau care sunt in trend. Pai, acest lucru il face si un copil de 13 ani. Trebuie sa inveti a descoperi cine esti si unde vrei sa mergi. Prin urmare, indiferent ca esti un medic ce se opreste la o cafenea sau un instalator – toate tinutele tale trebuie sa aiba un scop. Hainele pe care le porti transmit un anumit mesaj oamenilor pe care ii intalnesti. Prin urmare, acorda mai multa atentie tinutelor tale astfel incat sa comunici exact ceea ce iti doresti.

Imbraca-te ca un barbat si acorda atentie detaliilor

Parte din a te imbraca precum un barbat este atentia la detalii. Detaliile chiar fac diferenta in special in ceea ce priveste tinutele pe care le porti. Suntem siguri ca nu iti doresti ca oamenii sa considere ca nu stii sa iti calci camasile. Sau ca nu stii sa iti lustruiesti pantofii. Insa, peste toate acestea mai sunt importante si alte lucruri. Stii cum sa iti faci singur nod la cravata? Acest lucru arata cat de matur si experimentat esti. Dar un ceas? Obisnuiesti sa porti unul chiar daca de obicei nu te uiti la ora? Ceasurile de calitate au un design clasic care atrage atentia celor din jur indiferent de tinuta pe care o ai. Sunt accesorii simple, dar extraordinare pe care trebuie sa le ai.

Alege piese vestimentare care ti se potrivesc

Barbatii nu au foarte multe piese vestimentare din care pot alege, spre deosebire de femei. Trebuie sa ai in garderoba piese clasice pe care le poti combina astfel incat sa obtii tinute demene de barbatul care iti doresti sa fii. Atunci cand iti alegi piesele vestimentare trebuie sa tii cont de profesia ta, de pozitia pe care o ai in compania la care lucrezi si de locul in care locuiesti. Alege piese vestimentare care se potrivesc foarte usor cu alte piese vestimentare si astfel poti face combinatii tot timpul. De asemenea, trebuie sa incerci sa iti organizezi garderoba si sa nu fie plina de piese vestimentare pe care nu ai nicio intentie sa le porti.

Pastreaza doar hainele pe care intr-adevar le porti si in care te simti bine. In plus, te sfatuim sa incerci si sa experimentezi alte zone alte stilului tau. Cine stie, poate descoperi un anumit stil vestimentar care te va cuceri si in care te vei simti de milioane.

Share This