Selectează o Pagină

Poate fi destul de dificil sa afli cum sa te imbraci la petrecerea de Craciun, insa noi suntem aici sa iti dam sfaturi valoroase. Petrecerile de Craciun de la birou sunt ocazia perfecta pentru a-ti cunoaste colegii mai bine si a lega prietenii de durata cu acestia in afara serviciului.

Iar daca la locul de munca ai un dress code pe care trebuie sa il respecti sau lucrezi intr-un cadru mai formal, la petrecerea de Craciun de la birou poti sa te imbraci exact asa cum iti place.

Cum sa te imbraci la petrecerea de Craciun de la birou

Nu stii ce sa alegi? Indiferent de tinuta pe care o vei purta, important este sa te simti bine in ea si sa te reprezinte. Poti opta pentru o rochie din catifea cu dresuri si pantofi cu toc. Daca nu esti genul care sa poarte rochie, poti alege o pereche de skinny jeans negri, o bluza stralucitoare si cizme inalte cu toc.

Accesorii de petrecere

Ar trebui sa stii deja daca ne urmaresti ca accesoriile sunt cele ce pot scoate orice tinuta din anonimat. Chiar daca ai o tinuta extrem de simpla, fara elemente cheie, o poti imbunatati considerabil cu ajutorul accesoriilor.

Spre exemplu, daca alegi o rochie neagra cu cizme peste genunchi inalte, vei avea o tinuta simpla. Totusi, daca adaugi un colier statament, cercei festivi si cateva inele pe degete, vei obtine o tinuta demna de catwalk.

De asemenea, daca optezi pentru un costum feminin cu detalii finute, poti alege accesorii care sa intregeasca tinuta. In acest caz iti recomandam, o bentita fantezie pentru cap, bratari multe la mana standa si cercei neutri cu pietre stralucitoare.

Tine cont de locul in care are loc petrecerea

Intotdeauna inainte de a participa la un eveniment, trebuie sa tii cont de locatia acestuia pentru a-ti forma tinuta. Nu te poti duce la o petrecere in club cu o rochie de seara. De asemenea, nu te poti duce in jeansi la o petrecere ce are loc la restaurant. Nu este dificil sa stii cum sa te imbraci la petrecerea de Craciun, insa sunt cateva reguli de care trebuie sa tii cont, iar locatia este prima dintre ele.

Desigur, trebuie sa fii atenta si la incaltamintea pe care o vei purta. Daca vei sta destul de mult in picioare, ar trebui sa eviti pantofii cu toc foarte inalt. Mai degraba, ar trebui sa optezi pentru tocuri bloc care sunt extrem de confortabile.

Poti alege si o pereche de sandale daca petrecerea are loc in interior, la un restaurant. In rest, este mai bine sa le eviti pentru a nu parea ciudata.

Increderea in sine este cea mai importanta. Astfel, cu o tinuta terna, fara prea mari elemente stilistice, poti intoarce toate privirile daca ai atitudinea potrivita.

Share This