Selectează o Pagină

Daca vrei sa afli cum sa fii mai stilata fara prea multe eforturi, atunci trebuie sa citesti urmatoarele sfaturi. De la pastrarea hainelor vechi ce nu le vei mai purta niciodata pana la cumparaturile facute fara a fi gandite, cu totii facem aceleasi greseli atunci cand vine vorba despre propria garderoba. Insa, nu trebuie sa fie asa. Mai jos, iti oferim cateva sfaturi care te vor ajuta sa fii mult mai stilata.

Nu cumpara o tinuta pe care sa o porti la o singura ocazie

Cu totii facem acest lucru. Fie ca vorbim despre o nunta, o petrecere de Craciun sau o renuniune de liceu. Atunci cand urmeaza un eveniment important pentru noi, imediat avem impresia ca trebuie sa stralucim si sa purtam ceva nou. De cele mai multe ori tinuta pe care o cumparam pentru o astfel de ocazie, va fi purtata doar o singura data. In loc sa iti iei anumite piese vestimentare doar pentru anumite evenimente, incearca sa ai mai putine piese in garderoba care sa poata fi combinate cu succes. Daca alegi piese simple si clasice, fata de cele in trend, le vei putea purta oricand, deoarece acestea trec intotdeauna testul timpului. Accesorizata asa cum trebuie, o tinuta compusa din piese vestimentare simple, va fi apreciata de oricine.

Cum sa fii mai stilata – Nu cumpara lucruri care nu sunt potrivite pentru silueta ta

Pe langa faptul ca nu ar trebui sa cumperi piese care nu se potrivesc siluetei tale, nu ar trebui nici sa pastrezi in garderoba piese vestimentare care nu mai sunt bune de tine in speranta ca intr-o zi se vor potrivit. Nu este un lucru neobisnuit sa cumperi o piesa vestimentara intr-o marime mai mica, dorindu-ti ca aceasta sa te ambitioneze sa pierzi cateva kilograme sau pentru ca a fost la reduceri, dar nu era disponibila marimea ta. Pastrand aceste piese vestimentare, pe care nu le poti purta, faci mai mult rau decat bine. In primul rand, ocupi foarte mult loc in garderoba si in al doilea rand acestea nu vor fi purtate niciodata. Mai bine le strangi pe toate si le donezi cuiva care are nevoie de ele.

Nu cumpara piese vestimentare care nu se potrivesc stilul tau

La fel cum nu ar trebui sa pastrezi lucruri care sunt prea mici de tine, nu ar trebui sa pastrezi nici piesele vestimentare care nu se potrivesc stilului tau. Deseori cumparam anumite piese vestimentare deoarece sunt in trend. Sau pentru ca le-am vazut la altcineva si am considerat ca arata foarte bine. Insa, deoarece nu se potrivesc stilului nostru, nu vor fi scoase niciodata in afara garderobei. Daca o piesa vestimentara nu te face sa te simti confortabil si increzatoare, atunci nu ar trebui sa existe in garderoba ta.

Nu cumpara piese vestimentare doar pentru ca sunt la reduceri

Este usor sa fii cucerita de un discount mare. Cu siguranta ar trebui sa profiti de perioada reducerilor, insa numai daca acea piesa vestimentara ti se potriveste. Nu trebuie sa cumperi niciodata piese vestimentare doar pentru ca sunt la reducere. Indiferent cat de mic e pretul, daca nu o vei purta niciodata, inseamna ca ai pierdut banii.

Share This