Selectează o Pagină

Continuam seria sfaturilor despre cum sa fii mai stilata. Cu siguranta, daca vei tine cont de aceste sfaturi tinutele tale vor fi remarcabile, garderoba va fi organizata, iar contul bancar va fi mai plin.

Atunci cand cumperi o piesa vestimentara noua, scapa de alta

O modalitate excelenta prin care iti poti tine garderoba organizata si la o marime potrivita este ca atunci cand iti cumperi o piesa vestimentara noua sa renunti la una veche. Insa, pentru ca aceasta strategie sa functioneze, trebuie sa faci acest lucru de fiecare data cand iti cumperi ceva nou. Nu doar ca vei avea o garderoba organizata si spatioasa, insa astfel vei fi mult mai atenta la piesele vestimentare pe care le cumperi. Nu iti vei dori sa cumperi niciodata ceva nefolositor deoarece va trebuie sa renunti la o alta piesa vestimentara speciala fin garderoba.

Nu porni in sesiuni de shopping extravagante

Deseori simtim ca nu ne mai place nimic din garderoba si ca nu avem cu ce sa ne imbracam. Cand acest lucru se intampla, tindem sa organizam sesiuni de shopping extravagante. Ce inseamna o sesiune de shopping extravaganta? Atunci cand luam la pas toate magazinele si ne cumparam o multime de lucruri, de la haine, pana la bijuterii sau genti si pantofi. Doar vei cheltui o suma foarte mare de bani si probabil 70% dintre piesele pe care le vei cumpara nu le vei purta. Pentru a evita acest lucru, iti recomandam sa faci o lista pe parcursul anului, cu lucrurile de care ai nevoie. Astfel, iti poti permite sa iti cumperi o piesa vestimentara placuta in fiecare luna. Acest lucru este mult mai avantajos fata de sesiunile de shopping extravagante.

Descopera brand-uri noi

Un alt motiv pentru care multe femei raman blocate intr-un anumit stil este faptul ca nu vor sa renunte la brandul preferat si se simt confortabil atunci cand se imbraca dintr-un anumit magazin. Este placut sa ai magazinul tau preferat unde stii ca intotdeauna vei gasi ceea ce iti doresti, insa intotdeauna exista si alte brand-uri care abia asteapta sa le descoperi. De la brand-uri high-end pana la brand-urile normale, incearca sa descoperi cate unul in fiecare lucru. Te asiguram ca daca vei da o sansa si altor brand-uri cu siguranta tinutele tale vor devenim mult mai speciale.

Cum sa fii mai stilata – Decizii grele

Nimanui nu ii place sa isi arunce hainele. Uneori este greu sa renunti la anumite piese vestimentare. Poate te leaga anumite amintiri de acestea si este destul de dificil. Insa, nu trebuie sa tii toate piesele vestimentare pe care le-ai iubit.  Sau pe cele care iti amintesc de anumite momente, in special daca nu le-ai purtat de ani de zile. Daca intr-adevar nu te poti desparti de o anumita piesa vestimentara, include-o intr-un test si vezi de cate ori o vei fi purtat in urmatoarele 6 luni. Daca nu vezi rezultatele potrivite, atunci trebuie sa renunti la ea. Desigur, le poti inlocui cu haine noi, care cu siguranta te vor ajuta sa obtii amintiri noi.

Share This