Selectează o Pagină

Suntem siguri ca atunci cand te trezesti dimineata, primul gand este cum sa fii bine imbracata in ziua respectiva. Alegerea tinutei de dimineata ar trebui sa fie distractiva si energizanta. Pana la urma setezi tonul pentru restul zilei si suntem siguri ca vrei sa ai o zi perfecta.

Cum sa fii bine imbracata in fiecare zi

Prima regula in a arata si a te simti bine imbracata este cea cu privire la modul in care iti vine tinuta. Poate fi incredibil de simplu si usor ceea ce iti spunem, insa chiar si in ziua de azi multe persoane poarta haine care nu li se potrivesc. Intotdeauna trebuie sa fii sigura ca piesa vestimentara pe care ai ales-o iti vine perfect si se potriveste siluetei tale. Multe femei isi cumpara anumite haine, crezand ca le vor purta atunci cand mai slabesc sau atunci cand au un bronz mai intens. Nimic mai gresit! Alege haine care ti se potrivesc in momentul in care le cumperi, nu mai tarziu.

Potrivirea culorilor hainelor

Trebuie sa te asiguri ca nuantele pieselor vestimentare pe care le porti sunt complementare, dar ca se potrivesc si nuantei tenului tau. Culorile pot, de asemenea, sa iti afecteze intreaga stare. Deseori atunci cand porti doar culori inchise si starea ta tinde sa fie putin mai trista. Insa, daca incepi ziua cu piese vestimentare colorate, cu siguranta lucrurile se vor schimba. Daca te-ai trezit fericita si plina de energie, suntem siguri ca nu vrei sa distrugi totul imbracandu-te in negru. Alege o paleta de culori care sa se potriveasca starii tale.

Piesele vestimentare trebuie sa te avantajeze

Orice piesa vestimentara achizitionata trebuie sa iti flateze silueta. Tinuta completa trebuie sa te complimenteze, nu doar sa ascunda defectele. Spre exemplu, multe femei cu coapse late considera ca jeansii slim nu le-ar veni bine. Nimic mai gresit! Perechea potrivita de jeansi slim cu siguranta le va avantaja coapsele si le va face sa arate de milioane. Insa, aceasta regula nu se aplica doar la jeansi ci la toate piesele vestimentare din garderoba. Daca nu iti plac bratele tale, cu siguranta nu trebuie sa te chinui sa porti piese fara maneci. Nu te vei simti bine deloc. Alege intotdeauna piese vestimentare care se potrivesc intre ele si iti complimenteaza silueta.

Ce spune tinuta pe care o porti despre tine

Hainele tale vorbesc inaintea ta, deci asigura-te ca atunci cand te imbraci transmiti mesajul pe care il doresti. Prima impresie este totul si dureaza doar o secunda ca aceasta sa fie formata. Ofera-le altora impresia pe care tu doresti sa le-ao oferi. Fie ca iti place sau nu, oamenii te vor judeca oricum, deci macar sa ii inspiri. Intotdeauna tine cont de locul in care mergi atunci cand iti compui tinuta si ofera-le oamenilor exact ceea ce trebuie.

Pentru a aflat cum sa fii bine imbracata, trebuie sa ai o garderoba organizata. Daca ai o garderoba plina de piese vestimentare pe care le iubesti, cu siguranta vei avea tinute stilate in fiecare zi.

Share This